VOORDELEN

Waarom kies je voor Autorijschool Europa? Alle voordelen op een rijtje:
  • 12 jaar ervaring in het opleiden van rijvaardige verkeersdeelnemers.

  • Hoog slagingspercentage ruim boven het gemiddelde van de regio Venlo.

  • Je krijgt altijd rijles van  dezelfde instructrice  en door mijn  flexibele werktijden kun je regelmatig rijden. Een rijles duurt anderhalf uur, maar indien gewenst kan er ook een uur gereden worden,

  • Op je persoonlijke leskaart worden je vorderingen bijgehouden en maken we steeds een planning voor de volgende rijles. Iedereen heeft een eigen leertempo en daar wordt rekening mee gehouden: maatwerk dus!

  • Voorafgaand aan de rijopleiding krijg je het Praktijkboek Rijles Auto dat je alles vertelt over de doe-kant van het autorijden. Het helpt je om de lesonderwerpen beter te begrijpen en het is een goede voorbereiding op het praktijkexamen.

  • De rijlessen beginnen en eindigen bij jouw thuis, maar indien gewenst spreken we op een andere locatie af, bijvoorbeeld op school of bij het station. Je hoeft tijdens jouw rijlessen geen andere leerling op te halen of af te zetten en je wordt niet door een andere leerling naar huis gebracht, dus jouw lestijd wordt optimaal benut.    

  • Iedere maand start er een klassikale theoriecursus, maar je kunt ook individueel en in je eigen tempo leren door middel van zelfstudie. Heb je leer- of leesproblemen? Ook dan is er een passende theoriecursus (klein groepje).

  • Mijn ruime werkgebied is Grubbenvorst, Lottum, Horst, Sevenum, Blerick, Venlo en Tegelen,. Woon je verder weg en staat jouw woonplaats er niet bij, dan kunnen we bij het station van Venlo, Blerick of Horst-Sevenum afspreken.

Contactgegevens:

Autorijschool Europa
Peggy Boogaarts
Grubbenhove 6
5971 CZ Grubbenvorst
telefoon: 06-10740299
e-mail: info@rijschool-europa.nl
CBR rijschoolnummer: 0427Z7
KvK nummer: 54222494
BTW-ID: NL001839171B02Autorijschool Europa is gevestigd in Grubbenvorst, maar geeft ook les in:

Lottum
Horst
Sevenum
Blerick
Venlo
Tegelen