THEORIE

Bij een goede rijopleiding hoort ook een theoriecursus. Bij Autorijschool Europa heb je de mogelijkheid om individueel en in je eigen tempo te leren door middel van zelfstudie, maar je kunt ook deelnemen aan een klassikale theoriecursus of een online webinar. Voordat je een tussentijdse toets of praktijkexamen mag doen moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Zodra je 16 jaar bent mag je theorie-examen doen. Het certificaat is anderhalf jaar geldig. Informatie over hoe het theorie-examen gaat bij het CBR vind je  hierZelfstudie

Start & Finish Autotheorie + online oefenexamens
Dit boek is geschreven in eenvoudige en makkelijk te begrijpen taal, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Op een heldere en logische manier wordt de theorie uitgelegd. Bij dit boek krijg je een inlogcode waarmee je toegang krijgt tot online oefenexamens. Deze methode is ook heel geschikt voor leerlingen met dyslexie.
iTheorie online cursus
Leer je liever online? iTheorie is een online interactieve cursus. Lekker thuis in je eigen tempo leren. De iTheorie cursus bestaat uit een digitaal lesboek, 50 theorie-oefenexamens, filmpjes over gevaarherkenning en praktijkinstructiefilms volgens de rijprocedure. Deze cursus is ook zeer geschikt voor leerlingen met dyslexie.

Klassikale (spoed) theoriecursus
Theoriecentrum 077
Leer je liever klassikaal? Deze cursus vindt plaats op zaterdag van 9.00 tot 14.30 uur bij Hotel Wilhelmina tegenover het NS station in Venlo. De week erna is er examentraining via webinar (dus online). Vanaf een week voor aanvang van de cursus krijg je om de 2 dagen al opdrachten via de app die je moet uitvoeren ter voorbereiding op de cursus. In de week erna krijg je weer om de paar dagen apps met opdrachten die je moet uitvoeren. Je ontvangt een code om op internet te kunnen inloggen en zo kun alle leerstof bestuderen en het huiswerk en de opdrachten vanaf elke plaats uitvoeren.   
Cursusdatums 2023
- Zaterdag 4 februari met examentraining op 13 februari
- Zaterdag 4 maart met examentraining op 13 maart
- Zaterdag 22 april met examentraining op 2 mei
Zaterdag 10 juni met examentraining op 20 juni (na de schoolexamens)

Online theoriecursus via webinar
Het Online Theoriecentrum
Het is ook mogelijk om via een webinar de theoriecursus te volgen. Ongeveer een week voor aanvang van de eerste les ontvang je een app met daarin al de voorbereidende huiswerkopdrachten. Deze worden ook gecontroleerd. De cursus is verdeeld over 5 avonden van 19.00 uur tot 20.45 uur. De cursus kost € 89,00 (incl. huiswerkbegeleiding, inlogcode om thuis te kunnen oefenen, digitaal theorieboek en examentraining via webinar). Als je een Alles-in-een-pakket hebt zit het theorie-examen bij de pakketprijs inbegrepen en wordt het theorie-examen door mij bij het CBR voor je gereserveerd.
Cursusdatums 2023 
 
- 7 juni, 12 juni, 19 juni en 20 juni (examentraining)   

Klassikale theorielessen bij leer- of leesproblemen

Heb je wat meer moeite met leren of lezen en heb je hier extra hulp bij nodig? Deze theoriecursus is in Venlo, bestaat uit 8 avonden (6 avonden uitleg + 2 avonden examentraining) en wordt gegeven in kleine groepjes. De cursus kost € 185,00 (incl. een online praktijkboek met instructievideo's).  Neem via het  contactformulier  of telefonisch contact op voor meer info over deze cursus.


               
Contactgegevens:

Autorijschool Europa
Peggy Boogaarts
Grubbenhove 6
5971 CZ Grubbenvorst
telefoon: 06-10740299
e-mail: info@rijschool-europa.nl
CBR rijschoolnummer: 0427Z7
KvK nummer: 54222494
BTW-ID: NL001839171B02Autorijschool Europa is gevestigd in Grubbenvorst, maar geeft ook les in:

Lottum
Horst
Sevenum
Blerick
Venlo
Tegelen