WELKOM BIJ 
AUTORIJSCHOOL EUROPA! 

10 JAAR ERVARING  IN HET OPLEIDEN VAN RIJVAARDIGE VERKEERSDEELNEMERS!Je rijbewijs 'halen' is niet iets wat je zomaar even doet. Het huidige verkeer is gecompliceerd en het CBR stelt hoge eisen. Daarom is het van groot belang dat je een rijschool kiest die bij je past, jou professioneel begeleidt en goed voorbereidt. Bij Autorijschool Europa ben je daarvoor aan het goede adres! Samen zorgen we ervoor dat jij straks veilig en zelfstandig de weg op kunt. 

Kijk gerust even rond en heb je straks nog vragen, vul dan het  contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Bellen of appen  mag natuurlijk ook.

Kijk voor de actuele coronamaatregelen tijdens de rijlessen op de pagina  corona en rijlessen      

De wachttijden bij het CBR voor de theorie-examens zijn inmiddels opgelopen tot begin september! Heb je je aangemeld voor de rijopleiding maar sta je nog op de wachtlijst, begin dan in ieder geval alvast met het leren van de theorie en stap straks goed voorbereid in de lesauto. Goede theorieleermiddelen vind je hier.  Thuisbezorging voor leerlingen van Autorijschool Europa is gratis.


20 maart 2021: Goed nieuws: de theorie-examens gaan weer van start!

Met ingang van 28 april worden er weer theorie-examens afgenomen. Eerst worden alle uitgestelde examens afgenomen en daarna zijn de nieuwe theorie-examens aan de beurt. Meer info vind je op de  website  van het CBR. 

Ga goed voorbereid naar het theorie-examen! Dit vergroot de kans dat je gelijk de eerste keer slaagt. Meer info over theorieleermiddelen en theoriecursussen vind je  hier .

24 februari 2021: Goed nieuws! De rijlessen, toetsen, praktijkexamens en rijtesten worden m.i.v. 3 maart weer hervat!


Yes!!! Met ingang van 3 maart mogen we weer rijden! 

Kijk hier voor het actuele CBR-nieuws:
https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/-alle-praktijkexamens-en-rijtesten-weer-mogelijk-vanaf-3-maart.htm

21 januari 2021: Geldigheid theoriecertificaten weer verlengd  

De regeling m.b.t. de geldigheid van de theoriecertificaten wordt verruimd. Verviel de geldigheid in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020, dan blijft het in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021. Eerder werd al besloten: als de geldigheid vervalt in de periode van 1 januari 2021 tot en met 30 april 2021, blijft de uitslag in ieder geval geldig tot en met 30 september 2021. Het laatste nieuws hierover vind je op de  website  van het CBR.

16 juni 2020: Nieuwe lesauto

Met ingang van vandaag rijden we in deze nieuwe Ford Fiësta Vignale! 
Dit is de meest luxe uitvoering van de Fiësta en heeft alle denkbare opties, zoals stuur- en stoelverwarming, lederen bekleding, achteruitrijcamera, parkeerhulp, blind spot informatiesysteem, adaptieve cruise control en een B&O audiosysteem, 
En het meest belangrijk van alles: hij rijdt heerlijk!
Contactgegevens:

Autorijschool Europa
Peggy Boogaarts
Grubbenhove 6
5971 CZ Grubbenvorst
telefoon: 06-10740299
e-mail: info@rijschool-europa.nl
CBR rijschoolnummer: 0427Z7
KvK nummer: 54222494
BTW-ID: NL001839171B02Autorijschool Europa is gevestigd in Grubbenvorst, maar geeft ook les in:

Lottum
Broekhuizen
Horst
Meterik
Sevenum
Kronenberg
Blerick
Venlo
Tegelen
Steyl
Baarlo